Julpresent från Chicago

Det kom lite sent när jag redan hade börjat planera hur det nya året skulle se ut med bara ett stort lopp.

Besked från Chicago

Och vilken tur jag har haft!. Jag läser kommentarer på Facebook om personer som klagar efter att ha försökt komma in en marathon “Major” genom lotteriet under flera år, och jag lyckades med både Tokyo och Chicago på första försök.

I onsdags magnetröntkade jag fotleden för att undersöka varför det gör ont när jag springer (problem jag har haft efter NY Marathon), nu längtar jag efter att få träffa läkaren igen så jag får resultatet och börja träna igen. Snart blir det två månader utan träning…

3 Majors

God jul!

edge Written by:

My name is Edgard George, I am a computer scientist, interested in traveling, taekwondo, politics and other stuff. An you are visiting my blog ;)